Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №7
Сумська обл., м. Кролевець

Перспектива та наступність між дошкільною та початковою ланками загальної освіти

    Взаємозв’язок ЗДО і школи це як дві сторони одного й того ж педагогічного явища у вигляді «перспективності» та «наступності». В своїй роботі використовуємо  різні форми взаємодії колективів, під час яких враховуємо психологічний, методичний та практичний аспекти.

    На початку лютого в садочку було організовано круглий стіл «Завдання ЗДО і сім’ї з підготовки дітей до школи», на який завітали представники Кролевецького ліцею №5 та батьки вихованців старшої групи. Заступник директора з виховної роботи Віра Петрівна Макаренко представила присутнім вчителя початкової ланки Людмилу Олександрівну Іваницьку та практичного психолога Тамару Миколаївну Маляр. 

    У спільному колі з завідувачем Світланою Михайлівною Довгуля та педагогами старшої групи обговорили питання всебічного розвитку кожної дитини, становлення її особистості, формування образу власного «Я», поділилися новими підходами у формуванні   умов до шкільного навчання, яке  здійснюється  з найменшими для  дітей психологічними труднощами. А під час міні-заняття з вчителем познайомилися і вихованці та задали безліч запитань про школу.

« повернутися до списку новин

 

      

Логін: *

Пароль: *