Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)
Заклад освіти дотримується вимог до матеріально-технічного забезпечення згідно з пунктом 62 Ліцензійних умов.
Майно ЗДО належить йому на правах, визначених законодавством України.
Заклад збудований за типовим проектом, зданий в експлуатацію в 1971 році. Матеріально-технічна база ЗДО №7 відповідає будівельним та санітарно-гігієнічним нормам і правилам; включає будівлю, споруди, земельну ділянку, комунікації, інвентар, обладнання.
В закладі функціонує 6 групових приміщень, музично-спортивна зала, кухонні та медичні блоки. В наявності 6 ігрових та 1 спортивний майданчик.
Стан харчоблоку та допоміжних приміщень відповідає санітарно-гігієнічним нормам та вимогам, забезпечений проточною холодною і гарячою водою. Кухня оснащена необхідним технологічним обладнанням, забезпечена достатньою кількістю кухонного посуду різного розміру і призначення, інвентарем, засобами вимірювання, санітарним одягом (халати, фартухи, хустки, ковпаки тощо). Все промарковане, використовується лише за призначенням та замінюється при забрудненні. Згідно вимог та методичних рекомендацій по їх застосуванню на харчоблоці використовуються, дозволені миючі та дезінфікуючі засоби. Комора харчоблоку обладнана згідно санітарних вимог. При зберіганні різних видів продуктів товарне сусідство, температурний режим чітко дотримуються. Овочі та фрукти зберігаються в окремому приміщенні – овочесховищі. Комору забезпечено товарними вагами.
До складу медичного блоку ЗДО №7 медичний кабінет та ізолятор. Всі приміщення відповідають санітарно-гігієнічним вимогам. Медичний кабінет повністю забезпечений необхідними лікарськими засобами та виробами медичного призначення для надання невідкладної допомоги.
Заклад забезпечено природним та штучним освітленням, централізованим водопостачанням і каналізацією, витяжною вентиляцією, індивідуальним опаленням, пожежним обладнанням відповідно до санітарних правил і норм утримання ЗДО.
Температурний режим в закладі відповідає санітарним вимогам. Контроль за температурою повітря у приміщеннях закладу здійснюється за допомогою кімнатних термометрів, розміщених в кожному окремому приміщенні.